Kmetija Jamšek
Z EURO ključem lahko kupite mleko, steklenico in plastenko na vseh naših mlekomatih, kjer si na ključek naložite tudi dobroimetje.

EURO ključ 50 L -za zveste stranke 20 % popust

Kako do EURO ključa:
BTC Tržnica: Cvetličarna Cvetje Moj(ob mlekomatu)
Petrol Celovška: na bencinski črpalki
Petrol Šmartinska: na bencinski črpalki
Ruski car: Fotokopirnica Adamič (1. nadstropje trgovskega centra Tuš pri Ruskem carju)
Kamnik - Bakovnik: Kiosk ÄŒevljar (ob mlekomatu) ali 041 895 643
Moste: Trgovina TUŠ Moste, Kmetija Jamšek( Moste ob cerkvi) ali 041 895 643
PRIROÄŒNO !
Vrhunsko mleko za vrhunsko počutje
Prvi mlekomati s svežim domačim surovim mlekom integrirane pridelave

Slovenija je alpska država in kar nekaj slovenskih kmetov nam ponuja sveže mleko tradicionalne pridelave, vendar samo na našem mlakomatu lahko kupite surovo mleko integrirane pridelave - proizvod ustreza višjim standardom kakovosti. Integrirana pridelava na kmetiji Jamšek je pod nadzorom mednarodne kontrolne organizacije BUREAU VERITAS.

Zdaj vrhunsko sveže surovo mleko izpod kamniških alp lahko kupujemo na mlekomatu dan in noč.

Samopostrežni avtomat nam ponudi prazno steklenico, če je nimamo, nakup mleka. Samo želimo si lahko, da bo v šolah in na delovnih mestih svež kozarec mleka nadomestil dražjo alkoholno ali sladkano umetno pijačo. V kozarcu svežega kravjega mleka so hranljive snovi, beljakovine, ki krepijo naše telo, v njem je 14 vitaminov in 9 mineralov. Kaj to pomeni? Da dobite s svežim mlekom iz mlekomata več beljakovin, več mineralov in več vitaminov in tudi več mašÄob kakor v običajnem mleku. Še več! Samo v svežem mleku so vitalni encimi. Ker mleko v mlekomatu ni ne pasterizirano in ne homogenizirano, se v njem ohranijo dragocene snovi, ki jih visoke temperature odstranijo. Pasterizirano mleko je segreto do 75 stopinj, trajno sterilizirano in homogenizirano mleko pa segrevajo s 142 stopinj vročo paro.

Kozarec hladnega svežega mleka ali lonček domačega kislega mleka ali doma narejen jogurt ali skodelica pogretega, nezavretega in nehomogeniziranega mleka, vse to je nekaj čisto vsakdanjega in nekaj, kar nas z vsakim požirkom spomni, da smo doma.

Naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2016: M04.1., NAKUP KMETIJSKE MEHANIZACIJE več...

https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_sl

https://www.program-podezelja.si/sl/


 

Rada pijem mleko

Sveže domače mleko je preprosta radost in s svojo naravnostjo ponuja dobro zavetje za našo srečo. Nikamor v preteklost nam ni treba, da bi okusili “dobre stare čase”. Mlekomati kmetije Jamšek imajo vsak dan sveže mleko izpod Kamniških planin.

 
© Kmetija Jamšek, Moste pri Komendi
Oblikovanje in izvedba: TA2TO/Fotokabina
November 2009